ANFAR D.S.

ANFAR D.S.

Doneaza pentru Bogdanel

Status: Fundraising

Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru BOGDAN HORCIU, un baietel in varsta de 9 ani, diagnosticat cu „Hipertensiune pulmonara severa idiopatica”, afectiune care impune transpalntul de plamani la Viena.

[ Show more ]

2,970 RON

Raised:

1

Supporters:

28

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Povestea lui Bogdan Horaciu in urma cu 4 ani in 2012, cand un diagnostic sever i-a intrerupt copilaria: hipertensiune pulmonara severa idiopatica, afectiune care i-a limitat foarte mult activitatile, depinzand de un tratament si un program strict. 

Cu toate acestea, Bogdan, acum in varsta de aproape 10 ani, este un copil vioi si inteligent, curios, dornic de a invata lucruri noi. Acum este elev in clasa a IV-a, scolarizat la domiciliu cu rezultate foarte bune la invatatura in fiecare an scolar. 

Ultima internare in spital a adus cu ea vesti rele: boala s-a agravat, tratamentul nu mai este suficient, singura lui sansa la viata fiind transplantul de plamani. Acesta poate fi facut la Viana, iar costurile se ridica la circa 120.000 de euro, o suma imposibil de acoperit de catre familia lui.

Facem apel la dumneavoastra pentru o intinde o mana de ajutor acestui copil si a-i da o sansa sa aiba o viata normala alaturi de parintii si sora lui.