Cel mai frumos cadou de ziua mea - sa il pot ajuta pe Bogdanel

 

100% Complete
1,555 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Povestea lui Bogdan Horaciu in urma cu 4 ani in 2012, cand un diagnostic sever i-a intrerupt copilaria: hipertensiune pulmonara severa idiopatica, afectiune care i-a limitat foarte mult activitatile, depinzand de un tratament si un program strict. 

Cu toate acestea, Bogdan, acum in varsta de aproape 10 ani, este un copil vioi si inteligent, curios, dornic de a invata lucruri noi. Acum este elev in clasa a IV-a, scolarizat la domiciliu cu rezultate foarte bune la invatatura in fiecare an scolar. 

Ultima internare in spital a adus cu ea vesti rele: boala s-a agravat, tratamentul nu mai este suficient, singura lui sansa la viata fiind transplantul de plamani. Acesta poate fi facut la Viana, iar costurile se ridica la circa 120.000 de euro, o suma imposibil de acoperit de catre familia lui.

Facem apel la dumneavoastra pentru o intinde o mana de ajutor acestui copil si a-i da o sansa sa aiba o viata normala alaturi de parintii si sora lui.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

ANFAR D.S.

Asociatia ANFAR D.S. a luat fiinta la inceputul anului 2014, avand ca scop principal initierea, realizarea si coordonarea de actiuni, activitati si proiecte pentru identificarea si ajutarea persoanelor aflate in dificultate, a persoanelor cu dizabilitati, femeilor aflate in dificultate sau dezavantajate social; promovarea valorilor civice a femeilor, copiilor si a tinerei generatii; promovarea egalitatii de sanse si tratament intre femei si barbati cu privire la drepturile si responsabilitatile acestora.

Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru BOGDAN HORCIU, un baietel in varsta de 9 ani, diagnosticat cu „Hipertensiune pulmonara severa idiopatica”, afectiune care impune transpalntul de plamani la Viena.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

14 Donații

Ana si Marius

105 RON
La multi happy ani!
09 Mar 2017
La multi ani Mihai!!!! Esti un copil deosebit, iar gestul tau m-a impresionat. Te pupacesc.....Sa ai o zi frumoasa!!!
09 Mar 2017

Tusa Ilinca

50 RON
La multi ani, Mihai! Sunt impresionata si mandra de gestul tau! "Bun-venit" in gasca oamenilor frumosi care fac gesturi marete si pentru alti oameni. Te indragesc mult si iti doresc sa te bucuri de tot, mereu, alaturi de fiinte simpatice.
08 Mar 2017

Kehaiyanii

100 RON
Sa traiesti sefule ! Sa fii sanatos si la fel de voios !
04 Mar 2017

BUNICII CARMINA SI AUREL

100 RON
Te iubim Mihaita !
04 Mar 2017
La multi ani Mihaita!
04 Mar 2017
Sa fii sanatos si voios !
04 Mar 2017
Foarte frumos gest ...La Muti Ani de pe acum :)
04 Mar 2017
La multi ani puiul meu ai facut un gest frumos , din suflet , si nu uita niciodata ca generozitatea e o trasatura de caracter care te va reprezenta toata viata Te iubim!"
03 Mar 2017
La Multi Ani Mihai! E un gest foarte frumos sa ii donezi cadoul tau lui Bogdan, ii dorim din suflet sa reuseasca sa stranga fondurile pentru operatie!
27 Feb 2017
La multi ani Mihai!
27 Feb 2017

Silvica si Stefani

200 RON
La multi ani!
25 Feb 2017
La multi ani Mihai si felicitari pentru decizia de a-ti dona ziua de nastere!!! Sanatate pentru Bogdan si poate ca intr-o zi te vei juca impreuna cu el si cu Andrei.
22 Feb 2017
E un moment cand arati si altora ca ai un suflet mare, un suflet frumos si ca ii iubesti pe cei din jurul tau. Eu, prin tine, vreau sa il ajut pe Bogdanel si sper sa se bucure cat mai repede de varsta copilariei. Iar pentru tine, iti spun ca te iubesc enorm si te voi sprijini intotdeauna in realizarea tuturor dorintelor tale. La multi ani Mihai!!! Te iubim.
22 Feb 2017
Mihai Alexandru Sifft : ANFAR D.S.
Cel mai frumos cadou de ziua mea - sa il pot ajuta pe Bogdanel