Transformă darul tău pentru mine in darul tău pentru VIATA

 

Gabriela Zama ANFAR D.S.

100% Complete
1,415 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Anul acesta este pentru mine anul aniversarilor de 10. Acum o luna am serbat 10 ani de activitati minunate la Club ABC after school, acum, pe 3 noiembrie implinesc si eu tot…10 ani.

Sunt recunoscatoare pentru toti acestia si pentru voi, cei care m-ati invatat sa-i pretuiesc, sa-i umplu de frumos, sa CRESC.

Lucrez cu oameni mici si mari si imi doresc sa contribui la zborul lor. Uneori, o incurajare este suficienta pentru a pluti frumos si curajos.

In cazul lui Bogdan, baietelul de aproape 10 ani pe care vreau sa-l cunoasteti, zborul lui inseamna sansa de a respira. Si pentru asta are nevoie ca noi toti sa-l ajutam.

PLAMANII SUNT ARIPILE CARE CRESC IN INTERIOR iar el are nevoie ca fiecare dintre noi sa adaugam “un suflu bun”, un ajutor, o donatie, pentru a beneficia de transplantul de plamani de care are nevoie. Acesta se poate realiza la Viena, pretul este 120 000 de euro si totul incepe cu primul zbor pe care noi il putem ajuta sa il faca intr-acolo.

Cel mai frumos si pretios dar pentru mine este sa va stiu aproape si impreuna  sa-l ajutam pe Bogdan sa implineasca 10 ani.

Donand aici, transformati darul vostru pentru mine in darul vostru pentru VIATA. Renuntand la contravaloarea unui pachet de tigari, cel putin, va faceti voua, copiilor vostri, lui Bogdan si mie, cel mai pretios dar.

Împreună suntem mai buni!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

ANFAR D.S.

Asociatia ANFAR D.S. a luat fiinta la inceputul anului 2014, avand ca scop principal initierea, realizarea si coordonarea de actiuni, activitati si proiecte pentru identificarea si ajutarea persoanelor aflate in dificultate, a persoanelor cu dizabilitati, femeilor aflate in dificultate sau dezavantajate social; promovarea valorilor civice a femeilor, copiilor si a tinerei generatii; promovarea egalitatii de sanse si tratament intre femei si barbati cu privire la drepturile si responsabilitatile acestora.

Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru BOGDAN HORCIU, un baietel in varsta de 9 ani, diagnosticat cu „Hipertensiune pulmonara severa idiopatica”, afectiune care impune transpalntul de plamani la Viena.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

14 Donații

Donatie pentru Bogdanel
13 Nov 2016
06 Nov 2016

Anonymous

150 RON
Multa sănătate, Bogdanel!
06 Nov 2016

Anonymous

300 RON
Spor la zbor!
03 Nov 2016

Anonymous

55 RON
Cu drag, pentru ARIPILE lui Bogdanel!
03 Nov 2016

Anonymous

75 RON
Cu drag pentru Bogdanel...
03 Nov 2016

Anonymous

150 RON
Cu speranta ! „Cândva totul va fi bine, iată speranța. Acum totul este bine, iată iluzia.” – Voltaire
03 Nov 2016
Cu mare drag pentru tine!
03 Nov 2016

Anonymous

100 RON
La multi ani!
03 Nov 2016
03 Nov 2016

Anonymous

30 RON
02 Nov 2016

Anonymous

50 RON
02 Nov 2016

Anonymous

150 RON
Pentru tine si pentru Bogdanel
02 Nov 2016
02 Nov 2016
Gabriela Zama : ANFAR D.S.
Transformă darul tău pentru mine in darul tău pentru VIATA